torsdag 10 november 2011

Tacksam

Bla bla bla bla bla

Jag är tacksam helt enkelt. Mina föräldrar är långt från perfekta, men istället för att tycka synd om mig själv och gnälla över min uppväxt så tänker jag att den har gjort mig till den jag är. Min pappas drickande har fått mig att tänka på hur jag dricker. Ibland går de åt skogen, men oftast går de bra haha :P Jag behöver inte alkohol för att göra saker och för att må bra. Inte andra droger heller.
Jag behöver inte ett glas vin för att koppla av efter en jobbig dag. Jag behöver inte dricka en öl eller 3 för att kunna umgås eller ha sex eller ta nya kontakter och bla bla bla bla bla.
Min mamma bitterfittan har fått mig att inte vilja bli sån.
Visst jag ältar saker och jag är en bitterfitta ibland, men jag är medveten om de och vägrar leva så. Så jag gör något åt de, ett steg i taget.
Jag och Henrie har levt tillsammans i 16 år. En del år har varit rena helvetet, men den mesta tiden är underbar. Vi har tagit oss genom helveten och alltid kommit ur de starkare.
Folk vill förstöra, men dom lyckas inte.
Ingen av oss är perfekt. Han har gjort idiotiska saker och de har jag också.
Men båda siktar mot samma mål :P
Att fortsätta leva tillsammans och att våra barn ska bli starka självständiga män med sunda värderingar och relationer.

Saker som hänt som varit jobbiga har fått varjefall mig att inse att jag är stark! Jag vill inte leva som ett jävla offer, må dåligt leva med hinder som tvångstankar/handlingar, ångest övervikt osv.
Säger inte att de e något fel på dom som gör de :P Har själv varit där och är de fortfarande då och då. Men JAG har valt att kämpa mot min inre röst, trotsa mina negativa tankar. Göra emot mig själv. Ta "fel" gaffel till kniven, eller bädda med sängkläder som inte hör ihop. Skita i att sur Therese inte vill ut osv. Innan vann de "onda" 9 ggr av 10. Nu vinner JAG THERESE 9 gånger av 10 och fy fan vad jag mår mycket bättre. Jag vet att jag kan, jag ska bara finslipa lite på de jag hitills åstakommit med mitt mående.
Jag går ofta och väntar på att ågon ska hugga en kniv i min rygg som dom så ofta gjort.
Jag har valt att vara ärlig mot mig själv och andra. Att svara 100% ärligt om någon frågar mig vad jag tycker även om jag ger ett svar dom inte vill ha.
För de e dom personerna jag respekterar bäst som ger mig svaren jag inte vill ha, men som är sanningen och de jag behöver och behövt just då.
Jag kommer fortsätta ställa upp för mina vänner, men kommer sätta mitt och min familjs mående i första hand. Kommer säga NEJ till saker jag inte vill utan att känna mig elak. För varför ska jag må dåligt av att säga ja till något jag inte vill?
Ansras mående är inte viktigare än mitt för mig! Vill ha ork och energi att finnas till 100% för mina barn och min man.
Och de betyder inte att man är en sämre kompis och inte bryr sig, för de gör jag.
Jag har fortfarande en del vänner jag inte litar på men valt att ge en sista chans. Missbrukar dom mitt förtroende är dom inte välkommna tillbax mer. För visst älskar jag mina vänner. Men jag älskar ingen så mycket att dom är viktigare än jag själv.
Kommer inte ta mer skit av någon.

Nä nu ska jag sluta vara så jävla smart :P
nu ska jag se till att komma iväg till affären och köpa saker så vi kan baka kamelbulls. Och jag är på fotohumör idag så kanske de kommer foto senare på vårt bak :D

puss <3