tisdag 1 maj 2012

I farten

Har haft en super trevlig lång helg.
För de första kom älsklngen hem på torsdagen, sen sov Jontes kompis över från fredag till söndag.
Jontes tjej va här i fredags också och hans kompis.. ja dom va 4 alltså :)
i lördags va jag på mitt livs första crusing, de va ja.. jag vet inte. De e juh kul att folk har ett intresse och att dom är stolta över sina bilar. En kille satt och skrek VISA FITTAN till ett par tjejer som gick förbi. Hade han skrikit de till mig hade jag dragit ut honom ur bilen och satt mig på hans huvud utan trosor och pissat... här har du en fitta din lilla fitt unge ;) (har juh faktiskt vuxen varning på bloggen så är de känslig borde du tänkt innan du godkände och klickade in dig :p)
Men iövrigt va de treviligt. Jacobs favorit va polisbilarna. De va juh inte helt oväntat faktiskt. Dom andra va heller inte så jätte impade, men nu har vi gjort de.

I söndags packade vi in oss i bilen och körde till skåne. Åkte hem till kusinerna och grillade och de va GOTT! :) Sen åkte vi hem till svågern (de heter så hoppas jag) oh är sov vi över. Riktigt trevligt.
På måndag som då va valborg åkte jag och barnen och Tyson till min syster Pernilla. Med oss hade vi kusin Sofi. Sen lekte vi med kusin Alizia och Pernilla hela dagen. Va i stadsparken med typ 20000 andra folk, men bara ett tag innan de blev för smockat med folk. Träffade underbara syster Saga, Och helt oväntat Pärlan Pernilla och alla 5 kidsen :)  .
Jävlar vad jag e detaljerad :P
Sen gick vi hem till Pärlan och grillade lite hamburgare och korv sen stack vi till en lekplats och lekte i några timmar. Jisses de gick åt massa vatten och marie kex. de va jäkligt trevligt faktiskt.
Franka va med henrie hela dagen i verkstaden och de gick super bra.
Seeeen e henrie litta sjuk så vi valde att åka hem på kvällen så han fick sova hemma osv.
Men de gick bra, vi såg massa eldar på vägen så någon brasa missade vi inte :D

tog lite foto på vägen när vi körde så klart... fotona lär väll hamna först som vanligt, men palla!!
NÄÄÄÄÄ fan vi tar bilderna i morgon, de bara segar här så jag får spel.

HAAAAAAAJ!