tisdag 28 februari 2012

Kämpa på .. jaaaau :)






Ja de e inte så lätt, men fan jag vet att jag kan. jag är inte någon looser... bara ibland. Fan jag e trött på denna spiralen. Men idag när jag lagt mig i sängen så fick jag nog. Vad ger min jävla lathet rätt att ta över mitt liv?
Tog Franka i koppel och skulle gå runt kvarteret, de slutade med 8 km. Braaa jobbat Therese, nu får du en klapp på axlen ;)
Har slöat lite, städat lite, duschat lite, slöat lite och nu ska jag snart hämta barnen. I morgon ska jag ta en promenad igen. Har åter igen bestämmt att de e bättre att gå ut och gå och skita i att fokosera på att power walka just nu. De e min jävla prestations ångest som sätter käppar i hjulet. menar idag gick jag och franka iofs vilse, men vi gick i lugn takt 8 km tog nästan 2 timmar. men de va härligt. bara njuta av naturen och luften och röra på kroppen. när jag fått in rutin igen att gå lång runda varje dag så kan man börja öka tempot igen.

Precious är hos sin uppfödare igen från de ena till de andra. Hon va i höglöp nu, så nu håller vi tummar och tår att de blir något.
Vi har fått hem en kompis till henne också som heter Sunny. Gud vilken tjej. Helt underbar. Lägger upp litta bilder. Men dom kommer nog först för jag pallar inte ändra och ha mig.

och snart är man i london. fy fan vad roligt och nervöst. Pirrar i hela mig när jag tänker på att flyga. Fyyy va kul. ska jag då intala mig själv.

kärlek ... haaaaj puss

http://open.spotify.com/user/queentizzan/playlist/2qovD0M6xS6lOOrRpifuHe
min lista, dene e bra.. lovar :P