tisdag 14 maj 2013

Todiloo

De regnar och jag sitter inne med gott samvete. Fy fan så ärligt :)  Nu får mitt ogräs vatten också.  De är juh mindre kul eftersom de redan är fullt av de i rabatten. De växer ikapp med pionerna. Men de får bli en annan dag. Idag regnar de juh ;)

Va på ultraljud igår. En del läkare kan man inte annat än att sucka åt. Brydde mig inte ens om att argumentera. Tydligen är bebis lite större än den borde vara för sin vecka. Man måste juh tydligen följa de där till punkt och pricka. Visst de e bra dom har koll så missförstå mig inte.
Men de beror ju på att jag äter så mycket socker. haha okeeeej. MEN seriöst, i en stor kopp te eller kaffe har jag EN sockerbit/tesked socker. Jag äter inte kakor och godis och jag dricker vääldigt sällan läsk. Jag sa att jag har väldigt svårt att röra mig pga smärtor i magen, och då tyckte han att de leder juh till att jag små äter??!   Okeeej. Jo men visst tyck du de. Sa till honom att innan jag blev gravid denna gången gick jag ner 35 kilo helt på egen hand genom motion och ändrade kost vanor. Ändrade kostvanor betyder INTE att jag åt barnmat på burk eller kaninfoder. Jag äter de jag tycker om MEN jag äter inte tills jag håller på att spy. Sen äter jag oftare. Typ tar ett mellanmål osv vilket jag ALDRIG gjort innan. Då åt jag frukost sen gick jag en hel dag utan att känna hunger sen till middag vrääääkte jag i mig mat. På dessa åren har jag krympt min magsäck så jag behöver inte ha massor med mat. Blir mätt på betydligt mindre och känner mig väldigt tillfreds med de. Men den jävla bitter gubben får väll tro jag trycker i mig godis och petar i mig mat hela dagarna om han mår bättre av de. De är inte honom jag ska gå till i vanliga fall men han skulle kolla barnets hjärta eftersom jag äter vissa medeciner som kan ge skador på hjärtat i tidig graviditet. Men allt såg jätte fint ut och inga avvikelser så långt ögat kan nå. Sen kan dom juh inte se pytte små fel sa han, men de va inget han oroade sig för. Så de känns lättande.

Har min älskling hemma nu i 10 dagar och de e så underbart. Han har med Jontes hjälp möblerat om halva huset. Vi har bytt sovrum och vi har stuvat om barnen lite och alla trivs och de känns perfekt.  Han storstädade hela huset tipp topp. Nu bygger han en fin klädder vägg till katterna med tre olika hyllplan så dom kan ha sin mat på översta. Hundarna är experter att ta deras mat och fattiga som vi är har vi fan inte råd att utfodra hundarna med katt mat ;)

Puss och hej nu orkar jag inte skriva mer