torsdag 8 mars 2012

fast röv

fy fan va min häck är härlig oh mina ben.. jisses. de lönar sig att promenera för tusan. de e juh bara s jävla synd med magen asså? hur fan ska man träna den utan att anstränga sig? de e juh inte så jävla snyggt att vara fit överallt utom magen? haha ah va faaan. jag vill ha mitt lilla väck som jag kan stopa tidningen under när jag ska torka röven efter jag skitit. oc när jag gått ner allt jag ska så e de kansk inte så mö kvar att reta sig på?! för operera mig vågar jag fan inte. och jag vill nog inte heller. jag e juh jävligt snygg som jag är så va. men ja. de e juh ohälsosamt med min nuvarande vikt. sen e de ganska skönt att vara lite fast i allt daller. jag vet i faaan hur jag ska förklara de så de blir rätt.
Jag har fött di där barnen, gått ner mycket i vikt och de e naturens gång lixom. låren e juh de som jag retar mig på mest. dom e inte naturliga.
Jag har som ni vet tagit de med ro och IIIIIINTE bentat då jag inte tror på pulverdieter och SKIT!!! lärt mig äta mindre portioner och ändå bli mätt och motion!! de är A OCH O!!!
har redan tjabbat om de så går inte in på de igen.
Men sen dess har mina lår försvunnit 14 jävla cm fatta hur jävla mycket de är på ett fläsklägg?
min rumpa 20 cm! de e 2 dm jag försvunnit runt röven och de e juh en del upp till också. pallar bara inte räkna mer i dag :D men de där jävla fittet har juh fått plats i den där jävla huden.
jag e inte smal nu, men ska lägga upp 2 foto på när jag började och nu!
och nu e jag ändå lite svulen pga dom där jävla hurmonbemben jag fick. (svär och spottas)

detta är då ngen bild jag visar med stolthet. Hur fan kunde jag vara så jävla fet??!
hur kan man tillåta sig själv att vara de. Visst ja hade fet hormonrubbning osv, men den va jag säkert fet längre än jag behövt jag vet inte.
Nu kommer som jag ser ut i dagsläget. Snygg som jag är med matchande undisar och allt.

Så nu vet ni hur jag ser ut i underkläder, eftersom de skiljer sig som fan från i hur jag ser ut i bikini.. ni vet de e juh okej att visa sig i bikini men inte i trosor och bh som är typ samma lika :D
Jag skiter i vilket :P
jag e lia snygg vilket som.
nu ska jag rota om jag hittar hur jag såg ut lite yngre. fan så snygg jag va ;)
ah hittar inget så de får bli till en annan gång.

Nä fan nog om mig och mitt skinn nu ska jag ta och hoppa i bingen så jag kan ha min skönhetssömn så jag e pigg å gla och kan ta min runda i morgon igen. För här ska kroppen jubba :D
man mår juh faaan så mycket bättre.
Och sen e de så att jag inte postar mina runkeeper på facebook längre för ja inte tycker att jag behöver redovisa de där ;) Men bara för de inte syns där betyder de inte att de inte händer.
Jaja nänä sov gott och så där.
puss och kram <3