tisdag 21 juli 2009

Övernaturliga saker och ting


De e så trist väder och jag bara klagar.
För när vädret e för fint så är jag inte nöjd med de :)

Har 100 tusen tankar snurrandes i skallen hela tiden. Vet inte ens vad jag tänker på ibland.
Allt går i 500 km i timmen där inne. Jag e så frustrerad så rastlös och orkeslös.
Vill ha ett liv. Innan jag började äta consertan va jag jämt trött. Jag kunnde sova flera timmar om dagen när barnen va iväg. Nu kan man juh inte de för Love är stor och aktiv :) Men jag har inte den tröttheten på samma sätt. Eller jo nu har jag för jag har slutat med mina antidep. jag vill inte äta medeciner. Bara min C för den får ordning och reda i min skallverksamhet.
Jag bara längtar tills Syon på skolan kommer tillbax för då ska jag be om lite vägledning så jag kan börja med någon aktivitet. Klarar inte ens att sitta vid datan längre. Tycker de e såååå dödande. Ska ringa dagis och se till att få inskolning till love så han e klar när skolan börjar så jag kan börja direkt. Sen sk ajag ringa vård centralen för att prata med en ny läkare ang en ev operation. Har blivit lite fel behandlad och nekad fast jag har rätten på min sida.
Men de får jag ta tag i nu :P

Ångest har jag så gott om. Någon som är sugen på att få lite? de suger i mig hela tiden. Jag får äcklig smak i munnen och jag mår skit rent ut sagt. de e inget jag heller kan sätta fingret på. Utan den bara ligger där och tär på mig.


Ja rubriken måste juh få sitt... !!
De har hänt märkliga saker på senare tid.
En gång vaknar jag av att de står en skugga brevid min säng. jag fick ta en kudde och slå bort de. Skuggan försvann men jag kännde ändå en närvaro. Skit obehagligt.
Sen har de varit lungt för mig. Men folk som sovit här och varit här har kännt konstiga saker vid vinden. Kännt sig iaktagna bla. Hört ett förbaskat muller där uppefrån. Som att någon flyttar på något. de har jag också hört. jag VET att alla sov. Hade precis varit uppe och stängt och släkt till barnen. hundarna sov och katterna va ute men de lät som någon flyttade stolar eller något där uppe. Nu i förgår natt tror jag de va så hade jag inte somnat riktigt. Henrie sov och jag skulle somna men love vaknade så jag öppnade ögonen igen och ligger under en massa trä balkar som går från taget huller om bullet. Nästan som de rasat över mig på något sätt, fast inte PÅ mig. jag sluter ögonen hårt och när jag öppnar dom igen är allt som vanligt igen. Jag tar upp love till vår säng och lägger honom mellan oss. Jag ligger vaken någon timma till och känns osm jag inte kan somna för någon hänger över mig. Ingen är där men jag känner denna intensiva närhet.
Skit obehagligt. jag säger till att jag inte vill ha de så.. snälla gå jag vill sova, jag orkar inte. men ändå känner jag denna närhet. lyckas nog somna tillslut. Usch får rysningar när jag tänker på de. Kanske jag inbillar mig, kanske inte. vad vet jag :S
Men den där upplevelsen med att jag va i ett annat rum va riktigt äcklig faktiskt :(
Puss och kram