fredag 25 november 2011

svammel

Svartsjuka är juh inte bra!
jag är själv sjukligt svart ibland, för att jag har dåligt självförtroende.
Men de har jag inte jämt.
Jag har juh inte alltid varit fet. När jag va yngre va jag helt normalviktig.
fick en hormonrubbning och gick upp i vikt.
Hade inte ägglossning ens utan har fått ta medeciner för att få ägglossning och bli gravid. Har säkert haft lättare än andra kvinnor med samma rubbning.
tror de tog 3 månader med ägglossningsstimulerande så va jag gravid med jonte. Samma med Benjamin och Jacob. Love tror jag jag blev gravid andra månaden.

Asså ibland fattar jag inte mig på mig själv. Skulle skriva om svartsjuka och nu babblar jag om graviditeter? Vad e de för fel på mig :P
Skit samma, de jag ville komma fram till va nog en ursäkt varför jag varit fet :D
De e juh så även om jag inte ville erkänna de då.. att man blir tröttare och latare och slöare osv av att vara fet. De ena ger juh de andra. Och de finns folk som vägr på tok för mycket men som mår bra av de. Jag försökte intala mig själv att jag va en av dom. men jag va ful, färglös, blablabla. Kommer knappt ihåg den mörkaste tiden i mitt liv. Då min man va otrogen. Då jag blev gravid med Love. Då mitt liv vändes upp och ner. De va den hemskaste tiden i mitt liv, men kom att bli den tiden i mitt liv som va min vändpunkt. Som jag tog tag i min vikt. INTE för att han vatt otrogen för de hade inte med min vikt att göra. Vi har alltid haft bra sex när vi haft bra sex haha :P eller säger så här. han har inte tagit i mig mindre eller älskat mig mindre pga min vikt. Utan när sexet vatt mindre bra har de vart för jag varit off... så ni hajjar :) De e juh jävligt fasinerande ändå. hur jävlig jag än sett ut och hur jävligt jag än betett mig har han alltid haft sex med mig haha. Jag måste vara magisk. Jag hade juh aldrig haft sex med någon som betedde sig som en fitta rent ut sagt. De hänger juh mer på personligheten än utseendet om en person är sexig.
Finns juh brudar som ser bra ut.. välklädda fina kroppar osv osv... men är totalt blåsta, då skulle jag INTE ens överväga att ha sex med dom!
Ja de gäller väll killar me.. haha men dom lägger jag inte så mycket märketill då dom är totalt ointresanta sexuellt. Skulle krävas gaaanska mycket för en kile ska kunna locka mig till sex. (förutom min man då)
Men skit i de nu..
Varjefall började jag gå ner i vikt förjag började röra på mig... sen slutade jag äta som en jävla häst. Mådde juh ändå bara dåligt av att käka så man blev övermätt. Jag slutade HELT att dricka läsk. Juh mer ja rörde mig juh mer gick jag ner och juh bättre mådde jag. Nu sitter jag här.. och har gått upp 7 kilo för jag vart sjuk. och nu känner jag de.. nu känner jag hur ont jag har i kroppen, hur dåligt min självkänsla är! Meen nu har jag vaknat ur dvalan, jag är frisk jag ska gå ner dom kilona igen. Jag kan se mig i speglen vissa dagar och tänka.. WOW vilken pingla :P
låter kanske töntigt men man måste se sin egen skönhet vetni. Annars kommer man förbli färlös och ful. Juh mer du älskar dig själv juh mer kan andra älska dig.
Jag har negativa sidor jag måste jobba med. bla min svartsjuka. Jag är inte svartsjuk på brudar med silicon pattar och tränade snygga kroppar.
Jag är svartsjuk på tjejer som har jobb körkort osv... de ser jag som ett hot.
eftersom de är något jag inte har själv. Jag har ingen perfekt kropp, mina tuttar är som dom är, min mage .. mina lår. Jag har fött FYRA barn och jag har gått ner 30 kilo och lite mer.. Jag VÄGRAR betala pengar för att ha fula "perfekta" bröst. Jag vill inte ha fasta bröst som sitter på plats. Iofs hatar jag mina bröst, men en bra BH löser de problemet. och juh bättre jag mår i övrigt juh mer försvinner mina bröst problem. Min mage ser ut som kriget.. bristningar och överblivet skinn.. Men sen tittar jag mig omkring i mitt hem och ser 4 fina pojkar och tänker att SO WHAT! min mindre perfekta mage har burit 4 helt perfekta barn. Så då blir de där helt plötsligt mindre viktigt. Mina lår.. ja de e juh en saga för sig. Dom hatar jag.. haha men de e juh bara att se till att träna dom så gott de går.

En kompis sa till mig att de fanns 2 sorters feta, de finns dom som väger 150 kilo som är glada positiva .. ja ni vet.. och man ser inte att dom är feta.. för alla deras positiva egenskaper. Sen finns de dom som väger 130 kilo som är dumma elaka osv.. och dom e feta.. ! haha men de e juh lite så.

jag kommer förbli en inte smal person kroppsligt serru :P Jag vill ha kvinnliga former. Mitt första mål att att gå ner dom kilo jag gick upp under min sjuktid, sen kommer jag ta mina mål ett efter ett tills jag är nere i den vikt som känns bra. Vet inte ens när de blir. Kännde mig fin och sexig där jag va.
Men ja.. vi får se :)

fan jag vet inte om jag hållt mig alls till de jag skulle ... jag vet knappt vad jag ville ha sagt mer än att du duger som du är du måste bara se det själv.

funderade lite på de här med alla skönhets ideal osv. hur man SKA se ut, palla! jag kommer lära mina barn sunda matvanor och att de är viktigt att hålla kropp och knopp igång och att dom är perfekta som dom är. Övervikt är INTE bra, de är juh inget att snacka om. Men man bhöver juh inte lika en fågelskrämma för de :D

sen MÅSTE jag lägga till detta och de e VIKTIGT VIKTIGT!!!! de finns dom som är för smala för att dom har någon sjukdom osv och inte kan hjälpa det, precis som de finns feta som har sjukdommar och inte kan hjälpa sin vikt. Man kan inte bara dömma.. dömma feta att dom sitter på röven och käkar chips och dricker cola.. eller att smala inte äter alls.
Och sen e de viktigt att säga att de inte är noga vad man väger så länge man själv trivs och älskar sig själv.

tror fan jag är klar, ni känner mig ni vet att jag inte alltid har koll på kontoret ... har gärna 15 olika samtal i gång.. även om jag är uppe i en diskution och nåt annat kommer upp så babblar jag om de och skulle de sen dyka upp nåt nytt så.. ja ni förstår. Och ibland an jag diskutera med ig själv och bara börja prata om något som ingen annan har en aning om vad jag pratar om.. haha för dom har juhi nte vatt med i mitt enmanssamtal :P

puss och hej trevlig helg.. sug och svälj eller vad killarna brukar säga :D