tisdag 14 februari 2012

du är inte välkommen .. dumma

Jag har juh mått piss sista tiden, gått upp i vikt, haft fet PMS varit deprimerad till max, tappat stinget helt enkelt. har verkligen inte fattat och jag har försökt kämpa för att hålla mig flytande. Har haft krångel med min mens, haft ont vid sex osv. nu har jag blödit 2 veckor i rad. Igår gick jag till min gyn läkare och fick konstaterat att min PCO är i blommning som han så fint sa.
blommning ska vara vackert och de är inte pco. grrr.
meen allt föll på plats, varje förbannad pusselbit. Fick medecin jag ska käka 10 dagar i månaden för att få rätt på min hormon bomb. de tackar jag för och ber till hormon guden att de ska hjälpa. vill bli mig själv igen. vara glad positiv, gå ner i vikt tills min målvikt, sprudla av liv ovh energiiiiii.
Men jag får se de som så här.. jag fick ett slag i nacken, nu vet jag varför. jag reser mig och kämpar vidare. för jag Vägrar vara ett jävla hormon offer.
så hej då självömkan, hej styrka. Trevligt att råkas :)

Jaha nähä som jag brukar säga när jag e slut på ideer. ska väll ta tag i de där vardagliga .. laga litta maud. kylling blir de idag. till min lycka. å eftersom jag lagar maten i de här huset är de viktigt att de gör mig lycklig.

för övringt är de alla hjärtans dag idag. så puss på de. <3
puss och kram från pco kärringen. ni får googla om ni inte vet vad de e för nåt.
haaaaj