måndag 26 december 2011

Segboll som vanligt


Uscha jag e så jävla seg idag igen. Måste juh fan va fr jag bara latar mig?
Trode de skulle vara mer aktivitet att bo i stan, men icke.
Där i skogen rörde jag mig hela tiden. Bara att ta sig fram och tillbax med barnen va lixom en mil om dagen 5 dagar i veckan. Sen utöver de så va jag ute långa rundor med hundarna osv. förlorar MINST 7 mil i veckan sen jag flyttade till stan. de e fan katastrof. Där kännde jag ingen press att röra mig de föll sig naturligt. Men NU! faan jag hatar de. Och juh längre man skuter på de juh jobbigare blir de juh att komma igång. Hela min kroo gör uppror mot latheten. Kan inte ens stå upp och diska tex utan att min rygg värker. Nä fy faaan. Therese SKÄRPNING!

Idag har jag som sagt latat mig till max. Finns inte mycket mer att säga :D

Min kattdam löper här hemma och ska snart träffa pappan till hennes kommande ungar. Fyy vad jag längtar tills hon ska ha sina bebbar. Ohh de ska bli så mysigt.
Nu ligger hon i Jacobs säng och kollar på film med oss. Hon är så myyysig. Ska överväga att skaffa henne en kompis av samma ras. men de får komma efter att hennes bebisar flyttat till våren.

Har inte gjort några rea fynd men får se om jag ska göra de i morgon. Pallar inte med allt jävla folk så jag undrar om de e värt de. Trängas med massa svettiga jävlar som slåss om saker och ting.

Har sett massa filmer nu när jag latat mig tänkte försöka tipsa om dom.

finns massa söta golden valpar som är med på film... air buddies, snow buddies, spooky buddies, santa buddies. sen finns de säkert fler men jag minns inte vad dom heter. Ni får googla. Dom e fina för hela familjen.
Sen har jag sett dom 2 sista harry potter och dom va väldigt bra faktiskt och då ar jag inte sett dom andra.
ah jag vet i fan vad jag mer sett... men kommer väll på de.