söndag 6 maj 2012

Lycka

Jag har de fan så jävla bra om man tänker efter. Eller ja va faaan.
Jag har jämt ångest och skit och jag vet inte ens varför.
Och de är juh så jävla korkat. Jag har en helt underbar man, som jag sagt innan har vi inte alltid haft de så lätt men vi har valt att kämpa på för vi älskar varann. Vi har båda mognat tack och lov ven om vi fortfarande har bitar kvar att jobba med.
Vi har 4 helt fantastiska pojkar, friska, välmående helt förbannat underbara!!!!!!!
Går inte att beskriva dom måste upplevas!
Vi har ett fint boende även om de inte är vi som äger huset, men vad fan gör de?!
Efter vår flytt hit har en helt ny värld öppnats för oss alla.
Har inte insett hur jävla ensamma jag och barnen varit där ute i skogen egentligen. (när henrie varit och jobbat)
Fick en sån jävla chock när vi flyttade hot och jag hade så mycket möjligheter så jag fick block i skallen och fick ännu mer ångest och mådde så fruktansvert dåligt.
Men nu närar de sig sommar och barnen är ute med kompisar eller har kompisar här i stort sätt varjedag.
De går bra för dom i skolan och på fritiden och ja.. kan de bli bättre?!
Vi är inte skit rika när man räknar i pengar, men vi klarar oss. Däremot är jag fett jävla rik på kärlek.

vet att jag lovat att lägga upp bilder från valborg och ja ska göra de, men de blir något fel så jag har gett upp ett tag för att slippa drämma datan i väggen.  Bättre att ta de lilla lugna och ta de en annan gång.  Duktig flicka!!

Va ute och gick idag med min granne och de va välbehövligt och mysigt. Gick en mil. De jobbigaste va bara att de va så jävla varmt och de hade inte blondinen Therese räknat med sååå ja.. nä de blev juh som de blev.

http://open.spotify.com/user/queentizzan/playlist/2qovD0M6xS6lOOrRpifuHe  gör som 20 andra smarta personer och lägg till min lista på spotify!
Där e litta gott och blandat !!

Jahau nähä har inte mer att skriva.. eller de har jag väll alltid men vet i faaan om jag pallar. Jag e på sånt där humör att jag gör hundra saker på en gång. smsar, kollar fejjan, byter musik bloggar kollar bilder.. ja ni vet...!
vet ni inte så välkommen till min värld... där allt händer utan att jag själv vet om vad som händer. Man ska diska och på vägen till köket ser man en strumpa och lägger strumpan i tvätten och då får man syn på mer disk som ska till köket och när man ska ta de så fasnar man med att hänga upp tvätten man skulle hängt upp igår innan man såg att soffan såg inbjudande ut. och innan man han sätta sig i soffan kom man på att man skulle diska och då får man sms man måste svara på och så är man ute med hunden. hahaha ja men de e så mina dagar ser ut jämt :P   försöker bli bättre och de e juh lättare nu när man vet att man inte är störd bara har en släng av bokstavsblanning!!

Nä adjö. puss hej