söndag 7 april 2013

Tjofjärt

Har inte så mycket funderingar känner jag :)
 har haft en mysig påsk varjefall. Först fyllde jag och halva min barnaskara år så vi hade lite syskon på besök. De va mysigt att alla kusiner från min sida va samlade.
Vi blev trots allt tio ungar och 4 hundar i vår lilla lya. Sen hade smokey besök av en dam så de va tre katter också.

Sen har vi slappat litta och köpt en ny bil. Läcker som fan. haha värsta jävla raggar vanen känns de som, men är man snart 5 ungar och 2 vuxna så får man juh ha något stort. Den e skön att åka och kanske jag vågar köra den i framtiden. Hatar att framföra fordon ;) Men någon gång så kaaanske :)

I torsdags åkte vi till syster yster och sov över 2 nätter. Barnen lekte mycket ute. I fredags åkte vi till skogen och grillade korv och busade och i lördags innan vi åkte hem åkte vi till leos lekland allihopa och de va mysigt.

Kom på att jag tycker att jag blivit as fet sen jag blev gravid. Kollar jag i en spegel liknar jag en jävla flodhäst. Min spegel skriker FETTO FITTA! Stack och köpte mamma kläder som jag knappt testade innan utan bara tog förgivet att jag har XL, men de va juh för stoooort :O
Köpte fel på en tröja som blev medium och den passade perfekt haha. Snacka om sned självbild. Varför ljuger min spegel för mig? Fast de e juh bättre den visar att man e skit fet när man inte r de än att den visar att man e smal när man e skit fet. Så man köper för små kläder så magen hänger utanför. Finns juh dom som aldrig inser fakta :) Halva rövva och hela magen blottas på feta stackare.