fredag 13 april 2012

Fredagen den 13de

Försöker fundera på om jag haft någon otur idag?!
Nää jag tror inte de nä. Jag vaknade på ett strålande humör (förutom lite PMS som gjorde mig fett irriterad)
Men så fick jag mail av kära Sofia som ville ta en promenad trots att de va regn. Gissa om jag blev lycklig!! för jag skiter i vad de e för väder, de e sååå skönt att gå. Så då gick vi vår vanliga runda och prexis som sist gick de jätte bra. Hundarna har inte hälsat på varann än, men de e juh inte så viktigt jag e så lycklig att dom kan gå tillsammans utan att behöva mäta sig med varann. De funkar så bra. Vi gick även förbi en annan hund iofs på avstånd men Franka la ingen större vikt vid den. Och de e juh så att man får ta en dag i taget.
Jag kräver inte att hon ska kunna leka med andra hundar eller älska alla. Men jag vill kuna gå ut och möta en hund utan att de ska bli en kamp för någon av oss. Idiot hundar finns de redan gott om i nybro tyvärr. INGEN ... förlåt... MÅNGA har noll koll på sina hundar här. Dom springer i sina jävla flexi koppel vind för våg och gapar hej vilt åt allt och alla.  MEN de e juh inte mitt problem :D   om dom sköter sitt sköter jag MITT !! :)  Ja de där med mitt säger väll en del va :P
De e min andra lycka idag. De blir att sessan stannar här hos oss. Och de e ett beslut Henrie fick fatta utan att jag la mig i. Och jisses jag e så jag vill skrika och hoppa och studsa men jag har lite ont i magen så jag pallar inte. Kan hända att de kommer i trosan och de e juh inte så jävla poppis kan jag tro.

jaja nänä nu e de helg. lov veckan e över. på söndag drar älsklingen på jobb ett par veckor. BLÄÄÄ. kommer bli jobbigt nu när han vatt hemma ett tag. MEn men de e juh så de e så de ska nog bli bra.
Ja nä puss och kram