onsdag 7 mars 2012

Onsdag idag då

Om ni inte visste de alltså!

har varit iväg en sväng till svartbäcksmåla och promenerat. Vi tänkte chansa på att där va fint nu efter att skidspåren tinat bort. De va bara isigt ett par meter sen va de jätte fint hela vägen. Gick 5 km som Tyson och Franka turades om att dra Love i skrindan. Va juh dum och gav bort Loves vagn. iofs tycker jag han e rätt stor, men tycker ändå inte man kan kräva 5 km av en 4åring :P Så idag skulle jag behövt en. Men skrindan gick juh bra. Franka va skit duktig men man märker att Tyson börjar bli gammal så de va hans sista gång faktiskt.
Jaha nähä jag börjar känna mig taggad för london om mindre än tre veckor. de e fan sjukt att tiden går så snabbt att de snart är dax för de.
Känndes skit avlägset när resan bokades och nu e de månaden som de e dax. Inte nog med de så fyller jag GAMMAL och mina twins fyller TIO år. HJÄLP! de e verkligen tio år sen mina små pojkar tittade ut i världen.
De e juh overkligt, fast å andra sidan fyller Jonte 14 i sommar och hur stort e inte de. (fast ändå så litet)

Jahanähä igen, nu ska jag resa min häck och ta en promenad med Franka planka. Sen ska jag slänga mig på soffan resten av kvällen och bara dega.
Fast denna gång blir de ingen powerwalk med några fina rump skor utan de blir en härlig promenix i kvällssolen med mina vanliga gympa dojs :)

i kväll blir de film tajm med .. ja vad den nu hette .. Dream House. lite läbbig har jag fattat de som.

puss och hej <3