måndag 25 februari 2013

Tillbax

Sååå nu släpper jag mitt hat mot att alla mina bilder försvann och tar tillbax denna bloggen. Testade en annan men fick fet damp. De ska vara lätt att fixa med en blogg inte en jävla massa krångel. Denna kan man göra personlig med bakgrund och skit och ja, den e bra helt enkelt.
De som hände va att jag köpte en ny telefon och jag tog bort mitt album från google på den för jag trodde de skulle ligga och ta datatrafik, trodde inte i min vildaste fantasi att jag skulle radera varenda bild jag någonsin lagt upp på min blogg tex och allt som va anknytet till google. Jävligt irriterande då jag hade över 1500 bilder. Min bild byggde i stort sätt på mina bilder och nu e de bara fula jävla trianglar där isället. Ursäkta mitt språk men man blir juh lite så där halv sned ;)  De får vara fula trianglar där tills jag pallar bry mig och fixa till de.

För att sammanfatta litta vad som hänt för er som inte hittat min nya blogg utan väntar på mig här :P
Är gravid och är nu i vecka 11. WOW ;) De går sakta men säkert framåt. Skulle inte ha fler barn just nu men ibland vill de sig inte som man tänkt och de är bra för oss ändå :) Fyller fan 35 år nu i mars så jag är ingen ungdom längre. Denna graviditeten suger fett för jag fått sluta med mina medeciner och mår piss av de. Men de är vårt lilla barn värt och de blir väll bättre hoppas jag.

Nu sitter jag och Love och lyssnar på musik. Han pillar på sin platta och jag lyssnar på musik och försöker hitta motivationen att ta oss till skogen en liten stund men jag e så jävla lat. Dagen har bara börjat och så länge inte Love och hundarna tjatar på mig kan jag väll ta de lite lugnt.

Puss och kram