torsdag 23 februari 2012

bajsplätt

minns fan inte vad jag skrev sist ...
vi har varjefall lov, eller ja.. barnen har de.
i måndags va vi på simhallen och plaskade lite rundor, i tisdags bowlade vi och JAG vann, mohahhahah. Va faktsikt en vuxen me.. hon vann nästan. men bara nästan ;)
ska spela med barnen oftare för de va kul att vinna :P
igår onsdag åkte vi en runda till skåne, skulle så mycket men han inget för vi kom iväg försent, de henrie skulle till blev tidigare än vi räknat med osv. sen blev de länge än vi räknat med också, så jag hade hunnit göra de stoppet jag missade och jag irriterar mig. Men de får bli en anna gång. flåt P, hoppas du överlever mitt svek <3
idag kom min älsklig Precious hem från uppfödaren, hade inte blivit någon parning så vi får väll vänta och se. Skit kise, vi ville juh ha små ulltussar till våren. Men men :) de går fler tåg.
har inte orkat tömma min kamera, ska ta tag i de där och lägga upp foto snaaaaart. Loooovar.

mår bättre och bättre och tror mina hormoner är på väg att komma till rätta, har gått ner i vikt igen... vikten va juh inget svullo fett utan bara min mage som fått något spel. Glad att gå till en privat gynläkare så man jämt får samma och han vet hela min bakgrund osv.

kiss kiss och litta bajs .. mogen idag jag vet, men jag känner lycka över min nya ugn som jag ska baka i och ja.. jag älskar vinter och snö men nu när de e plus grader, himmlen är blå solen lyser snön nästan borta... då kan jag inte låta bli att älska att våren är på G.

Love ya .. poss poss