onsdag 22 april 2015

Positiv

Nu har jag varit positiv i flera jävla veckor.  Tänkt positivt och attraherat positiva saker.. Attraktionslagen... Googla så slipper jag förklara för idag är inte min dag. Nää de händer inte bara negativa saker och jag vet att om en fittsak går snett behöver inte allt göra de. Fick sms i morse som gjorde mig glad. Gick mun runda som gjorde mig glad. Men såklart tappade jag juh mobilen som jag redan sagt...  Sen som jag hem...  Satte mig å gav hannes mat.. Å pang så fick jag en jävla trötthet över mig. Blev helt jävla skit varm röd i hela jävla nyllet å de sviiider så jag vill dö. Varmt som fan är de också å jag hatar jävla värme.  Jaa jag ska flytta till till Alaska eller nåt.  Måste bara gnälla några år till. Precis som ni gnäller när de är snö å kallt å ändå inte flyttar till nåt varmare ställe utan snö.

Jag har varjefall gjort bra saker. Fixat kattlådor städat badrum diskat undan..  Ja lite så.  Fick fler glada sms.. Nä dan e nog inte så jävla tokig trots allt.

Puss hej 👋

Jävla möööööög

Försöker leva efter att se de positiva i alltsammans sker. Tappade min mobil jävel..  Såklart på en sten. Den är bara en månad.. Mobilen alltså.  De positiva?  Ja de är väll då att displayen är hel. Hela jävla baksidan är splittrad..  Tusen jävla bitar..  De positiva..  Allt verkar funka.  Spricka över blixten dock.  Blir så jävla trött. Min förra mobil larmade jag i grusvägen för jag blev lack men inte fan gick den sönder..  Är de då teknikens karma 😂 Jag kastade en medvetet.. Nu tappar jag denna dyra splajsans nya telefonen å pang 💥 
Jaja får skicka den på lagning.  Den lär ju inte vara vattentät nu heller då.