onsdag 5 oktober 2011

Back on track .. tror jag :P

Har varit så jävla velig i mitt bloggande ett tag. Raderade alla inlägg i stort sätt och bara la upp bilder. Men jag saknar att skriva. De jobbiga är juh bara VAD man ska skriva om. Fast jag gör väll som innan och skriver de som kommer upp i min lilla skalle.
Just nu har jag mått så jävla dåligt i typ 4 veckor. Käkat tre olika penicilin och blivit lite pigg och sen kass igen osv. Sista skiten blev jag allergisk mot och fick versta utslag och skit så jag fick äta cortison eller hur de stavas i några dagar.
NU trode jag jag va frisk och ja.. igår fick jag en smäll och mådde skit. Va ute 6 km med hundarna sen kom jag hem och va DÖD. Ändå hade jag tagit de lungt och gått lite små rundor hela förra veckan mellan en och 5 km just för jag inte skulle göra som jag brukar och bara ta milen direkt :D försöka fatta att de e inte viktigt att gå 10 km, de e viktigt att gå!! sen om de e rask takt i 3 km eller snigeltakt 5. de viktiga just nu är att jag kommer ut! De e hårt att säga de men så är de :D
Idag lämnade jag love på dagis och gick hem och la mig! sen sov jag i hans sköna svala rum tills jag vaknade :P sen har jag utan tvång städat och haft mig. Nu har jag en dötimma innan barnen ska hämtas. Så har ändå tagit de lungt och fått saker gjort. Bara ingen långrunda men de skiter jag i idag. De är en ny dag i morgon. Måste lära mig att stressa ner.

nä nu får vi se om jag skriver igen snart vilket jag borde. puss