söndag 4 mars 2012

Underbaaart :)

Så underbar heg vi haft.
Hade makens bror på besök i fredags, med hans kompis.
I lördags va vi ute hela dagen och fixade i trädgården och barnen cyklade och åkte rullor :P
Och idag har vi bakat kanelbullar för hela slanten som vi fikade ute i de fia vädret och efter de spelade vi lite boul eller vad fan de heter.
GRIIIIIILLA har vi me gjort idag och de va sketans gott!!
Ja de va lite om de :)

Har gjort av med en stor stress och oro i mitt liv. De känns så jävla skönt.
Har velat fram och tillbax i några veckor om jag ska vara ärlig, men nu fick jag bevis för mina misstankar och till min makes lättnad så gjorde jag rätt val.
Han är bara inte den som förbjuder mig att umgås med folk, men detta har han längtat efter. Har varit jävligt rädd för en attack då denna person tyvärr sysslar med hållhakar osv HJÄLP :O
Men sen å andra sidan så .. ja säg vad du vill om mig till vem du vill. De säger juh mer om henne/honom än om mig. Jag har min familj som är viktigast för mig.
Jag och H har kämpat för att komma dit vi är idag och de ska ingen få förstöra pga avundsjuka osv. Så jag hoppas att h*n har förändrats på vissa plan och låter oss vara.

Jaha nähä detta är veckans sista dag, i morgon är de en ny vecka full av äventyr och hej och hå. Har juh tagit tag i mina promenader igen och hittat en jätte härlig väg på strax över 6 km. De får räcka tills jag känner att jag e helt 100 på de. Har juh varit dålig mycket nu i vinter och börjar komma på fötter igen. Kroppslig dålig alltså :)
Måste säga också att sen jag började ta mina medeciner på regelbundna tider så mår jag mycket bättre. Inga sömnlösa nätter fyllda av dödsångest. Riktigt nice :)

Blir inga bilder idag tyvärr. Har tagit lite kort men inte orkat tömma min kamera. Så de får la bli senare.

Puss och kram