lördag 7 april 2012

Glad Påsk

Inte för vi ska fira någon Påsk men ni som ska kan juh ha de trevligt :)
Fast godis ska jag fan käka idag, de förtjänar jag. fira att jag gått ner i vikt. hahaha De va faktiskt bara ett skämt :P
Men godis är gott ibland kan jag tycka. Speciellt sånna där skolkritor och vingummi :O de e fan mina svagheter. Och turkiskpeppar och dom svarta zoo klubborna.. och annat lakrits som är salt.

Jag älskar snö men blev ganska besviken när jag kollade ut i morse och de va lite snö ute, Men sen tänkte jag lite så här om man nu ska vända de positivt. Så är de juh jävligt härligt att vakna till en ny dag. Vakna med sin familj samlad, alla är friska och krya och då känns de som vädret kvittar. Alla är så jävla tjuriga för vädret jämt de e juh ändå inget någon kan styra över. Man bara sätter hinder i sin egen skalle för vad man kan och inte kan göra beroende på vädret. De finns inga dåliga väder bara dåliga kläder och gnälliga mäniskor :D  Visst jag älskar inte 30 grader värme men då gömmer jag mig i en pool i skuggan eller inne tills dess att de e kväll och skönt att gå ut. Och är de ösregn så får man väll ta på sig eller av sig och plaska lite :D eller sitta och mysa i soffan med en film eller nåt.
Så upp med haken och gör något positivt av din dag. Oavsett de e regn snö eller stekande sol.
Puss och kram till alla som vill ha de :)
Kärlek och de.. // Therese som fes