lördag 29 juni 2013

Vecka 30

Jag är redan i vecka 30. de gick rätt fort ändå. Känns sjukt att tänka att jag varit gravid hela den del av 2013 som gått. Mår lite bättre i min mage och kan gå kortare sträckor och de känns skönt. Blir iofs fett trött och får onda sammandragningar men gjorde en koll så inte livmodertappen va påverkad och de va den inte. Så då antar jag att röra sig lite är okej. 

Min älskling är och jobbar i Norge så jag kämpar på för att försöka göra dagarna så bra de går. Jobbigt när man jämt är trött och större utflykter känns som ett livs projekt. De e nog så här de känns att vara gammal kanske?
 
Har inga bilder att lägga upp. Fick en ny data av min älskling i födelsedagspresent, använder den sällan. Men igår lånade Love den lite och dom råkade spilla vatten i fanskapet. Blir så trött, men de va mitt eget fel. Man ger inte barn vatten vid en data. Jacob som dessutom inte ser så bra skulle hjälpa Love med en sak, ser inte glaset och vips så va olyckan framme. Hoppas den funkar. Tänkte låta den stå där uppochner till min kärlek kommer hem. Han säger att jag kan få en ny, men vill inte att han ska behöva köpa en ny till mig bara för att jag va oförsiktig. 

Har föresten gjort klart Jacobs utredning och den visade att han har en lindrig utvecklingsstörning. 
På en sk normalt begåvad person ska man ligga mellan 70 och 100 poäng på nåt test. Rätta mig om jag säger fel ;)
Han ligger strax under 70. Och läkaren tycker de e helt fantastiskt med tanke på hur skadad hans hjärna ser ut att vara på röntgen bilder. Man hade kunnat tro att han skulle kunna vissa saker bra och andra inte alls, men han ligger på en jämn nivå. De han har svårast för är siffror. Men han älskar matte och att leka med siffror så varför ens påpeka de för honom tycker jag :)  Dom är jätte impade att han knäckt läs koden och de är juh roligt. Han är en jäkel på att höra ord och kunna dom baklänges tex. 
Många med samma typ av skador har cp skador i bena och även där har vi tur. Han är rörlig som de bara går. Idrott är hans starka sida så de ska vi pucha på lite. Hoppas att han kommer ha mer ork nu när han börjar på särskolan. Där är de anpassat till honom och han behöver anstränga sig till max hela tiden för att klara saker. 

Nä nu ska jag sluta pladdra. Bilder på min tjocka mage kommer.

Puss och kram