fredag 30 mars 2012

London

Tjohooo nu har jag varit i london.
Fy fan säger jag bara så jävla cooolt. Jag kan verkligeninte fatta att jag väntade över 2 månader på att dagen skulle komma och när den väl kom va den snabbt över.
Vi tog vara på varje minut, i tisdags gick vi upp 4 åkte till flyglatsen.. weeee. fan jag åkte flyyygplan. Jag va rädd men inte så rädd som jag trode jag skulle vara.
Vi kom fram i london när klockan va 8 om jag inte minns fel. Jag vet juh allt vi gjort ändå e de så luddigt i vilken ordning :D
Vi va och shopade, vi såg så roliga folk. en snubbe på en affär sa att hans bror bodde i sverige och va terorist och de känns trggt måste jag säga :O men han sa även att han hade blivit hängd eller något och de känns inte så troligt, men vem vet?
Shopade nte så mycket första dagen tror jag, men jag fick ihop en 20 kilo varjefall och hade nog ett par kilo i mitt handbagage också.
Jag ska ta min syster Saga och åka till London för hon älskar england. De imponerade på mig med alla stooooora byggnader och alla dekorationer på alla hus, alla statyer och de va så fint. Alla skyltfönster. de va juh så man inte kunde hålla munnen stängd. man va så häpen och helt tagen av alla vackra hus, skit roliga skyltfönser och alla människor. de va verkligen ALLA typer av folk. Man såg nog ingen med likadana kläder. alla va så trevligam råkar man bumpa in i någon ber DOM om ursäkt lixom :O
Vi va i camden och de va bara sååååååå cooolt.
så jävla häftiga affärer och kläder och guuud vet allt.
Vi va på en affär och en unge går ut med sin mamma, på hans skolväska hänger en galje med en blus haha jag skrattade å jag höll på att dö. troligen har han stressat genom affären med sin mamma och galjen fastnat där. haha de va kul.
sen hade vi sölkorven i kassan som tog hundra år på sig. jag och ann skojade på svenska och skrattade som fan och han fattade inget. sen sa han.. love our tattoo... gav mig kvittot och adjö. OKEEEEEEJ! han va inte den ända som loved my tattoo, saken e juh bara att jag inte vet vilken dom menade.. men de kan juh kvitta :P
Nä du jag kommer nog komma på mer saker att skriva. jag är så jävla trött så de e inte sant. kom hem till 5 pojkar som längtat efter mig och jag efter dom. fick god mat och slapp och gooos.

tog inte så många foto för att göra er besvikna ;) men tog några men nu lägger snart in lappis av och jag pallar inte hålla på med laddare och grejjer.
berättar mer om london i nästa inlägg. måste juh visa mina na fina kläder.

Love ya all. Ann är ett super sällskap. Som vi skrattat. så ni lever vi ett par längre.

puss och kram, vi sns på stan. för här i nybro e de juh inte så svårt att missa någon.. eftersom man aldrig möter någon. lilla lilla söta nbro :)