torsdag 16 februari 2012

hahaha :P

råkade visst posta ett inlägg innan jag ens hade skrivit de. Hmm ibland går de undan.

satt idag och skulle försöka mig på en arbetsansökan, de e juh lite klurigt kan jag känna. Eller är de bara jag som är lite efter? Jag vet inte. Kanske har lite med adhd att göra? vad vet jag. Jag får spel på ala instruktioner. Kvittar om de e möbel eller som de här en förbannad ansökan som inte ens är på riktigt.
Och juh mer jag stirrar på de juh värre blir de. Total kortslutning där uppe.
SKÄRPNING fröken.
för övrigt känner jag mig nöjd med denna veckan. Har gjort de jag ska göra när jag har skullat göra de. Blir bara lite fundersam på mig själv och mitt mående.
Ena dagen e jag skit pigg och allert och kan bestiga berg. Nästa dag e jag helt död. I tisdags va en död dag. Jag orkade INGET! min kära make fick lixom handla efter obbet och ställa sig och laga mat när han kom hem fast han varit iväg på jobb sen 6 på morgonen och jag bara hade varit hemma. Fan han är en klippa. Iofs hade han inte vatt hemma hade jag juh fått laga mat för barnen behöver juh de. Men ja.. igår .. då va de andra bullar. då va jag på möte först sen kom jag hem och städade lite, sen bakade jag bullar och förberedde maten, städade lite till. men bara lite :P sen fick jag gäster och barnen hade kompisar hemma. sen lagade jag matoch nattade barn.
idag.. ja jag har varit på öte i skolan, se på min aktivitet, vart ute md hundara nu e jag halvt död. ögonen går i kors. snart dax att hämta barnen. tänker vara ute med dom i pulka backen en stund varjefall innan vi går hem. men bara dom 3 timmarna å dagen idag gjorde mig helt slutkörd och de ei nte bara i skallen. hela kroppen. jag har ont överallt. hatar de. men de e som de e. ska inte låta de hindra mig. vil inte vara ett offer även om jag måste tillåta mig att ta de lungt ibland.
jaha nähä nu ska jag snart ge mig iväg och hämta mina guldklimpar.
puss och kram

misse mjau mjau

misse mjau mjau