tisdag 11 oktober 2011

Sex redovisning

Har nu gått i valet och kvalet ett tag om jag ska skriva detta!

Ingen har juh med någons sexliv att göra. Men tydligen spekuleras de mycket i mitt :P
Å ena sidan tycker jag de e rätt så kul att folk måste fantisera och prata om mitt sexliv, för gud vad spännande jag är då :D
Å andra sidan tycker jag de är obehagligt vad folk säger bakom ens rygg.

Japp jag har testat att ha sex med tjejer och jag gillar de. Hur många eller vilka är MIN ensak. Nä jag har INTE haft gruppsex och skulle jag ha de skulle de vara med tjejer då killar inte lockar med mig! Jag har en perfekt man .... eller vem fan är perfekt?! Men han är perfekt för mig. Vi har byggt upp vårt sexliv under 16 år. Nä jag längtar inte efter annat även om folk verkar tycka att de e jävligt märkligt.
Jo tjejsex kan han inte ge mig... de e juh så de är :) Men de e juh vår sak hur vi löser de :P Har inget med honom att göra. De är bara sån jag är.
Jag tycker de e tryggt och underbart att ha en och samma man. Jag kan vara helt mig själv. Vi kan prata om saker vi vill och gillar osv.
Nu har jag iofs inte haft sex med en annan kille på dom här 16 åren så jag kan jui nte säga att min man är Bäst, men jag skiter i om de finns nån bäst för han e bäst för mig. Ah de va inte de jag ville bekräfta. Ville mest komma fram till att jag inte förstår vad spänningen är att spekulera i andras sexliv?

Sen att folk tar för givet att bara för jag gillar att ha sex med tjejer så är alla tjejer välkommna i min säng hur dom vill. Och att bara för jag är öppen att prata om sex och om mig själv så tror folk att de e fritt fram att prata bakom min rygg om mitt sex. Fråga mig i stället om du är nyfiken. Svarar inte om jag inte vill svara.

Sen e jag så nyfiken på varför de e konstigt att man inte är nyfikna att ha sex med andra än den man har?
Alla är så olika och jag tycker de e så hemskt att inte par kan prata ut om sina drömmar och fantasier utan måste vara otrogna och missnöjda.
Vi har inte alltid haft de perfekt. De är något vi byggt upp och de är värdefullt.
Sen tycker jag tex att om man vill göra saker tillsammans som båda är helt med på är de så jävla okej. Tex ta med en extra partner, gå på klubbar osv. Så länge de är okej för alla. Tycker de är så synd om folk som vill saker men inte vågar berätta för sin partner.

ah nu blir de bara pladder. Men sluta anta så jävla mycket om mig, vill du veta saker fråga. Men sup inte dig full och kryp ner i min säng för jag kommer få spel nästa gång haha