tisdag 7 februari 2012

Rensat lite

Har rensat upp lite vänner på facebook
Har tagit bort alla jag inte är intreserade av, som man typ varit vän med sen man skaffade facebook men aaaaaldrig pratat med. Finns ingen nytta att ha dom där då.
Jag skiter i vad dom gör och troligen skiter dom i vad jag gör.
Sen har jag tagit bort alla jag aldrig får svar av om man försöker vara trevlig och social, för vad är meningen att vara vänn med varann om man aldrig får respons på något? Kommenterar man deras saker får man ändå ingen respons på de, mailar man eller försöker chatta får man ingen respons. Då anser jag att inte relationen är något viktigt för dom och då åker dom bort från min sida.
Menar inte att man måste ha daglig kontakt eller ens månadskontakt :P Eller hur man nu ska säga. Men jag tycker ändå att man kan visa lite intresse annars ser jag ingen mening med att ha er som vän där. Sen e jag trött på att jag alltid måste vara den som håller kontaten med alla jämt. Nu menar jag så klart inte alla s ni inte tar åt er om ni inte borde de :D Men hör inte jag av mig så känns de som relationen dör ut. Sen e de så trist att folk frågar om jag glömt dom.. när dom inte heller hört av sig till mig.. hahaha e de nåt jävla test eller?
Men men jag ville bara säga hur de ligger till, om du inte är min vän på facebook men kanske ändå är intreserad av mitt liv och läser min blogg :P (snokare) kallas de :D Fast va fan, jag tycker de e kul att folk tycker jag e intresant så ta de inte fel. Jag hade juh inte skrivit blogg annars. Iofs gör jag de mest för egen del, men tycker de e kul att kunna dela med mig fall någon kanske mår som jag osv.
Så jaaau, så ligger de till.

Sen måste jag säga att jag är medveten att jag stavar som en kratta när jag bloggar.
JAG KAN STAVA i verkligheten. Och jag kan skriva på korekt svenska me om jag måste.
Men jag pallar inte gå igenom skiten efter jag skrivit för att rättskriva. De blir som de blir... take it or not.. i dont give a fuck. Men ville göra er uppmärksamma på att jag vet ;) Så ni inte tror något annat haha

Nu ska jag till min läkare och se om jag kan få rätt på min medecinering. Vill bli mig själv igen. och med de menar jag att jag vill få rätt på min startmotor. Just nu känner jag mig bara hängig. Jag försöker göra av med saker som bara tar min energi och aldrig ger något tilbax. Vissa mäniskor gör mig enbart trött och jag behöve irnte de just nu. Så jag ommer omprioritera lite :)

Nä puss och kram
Önskar alla en fin och trevlig dag för de ska jag ha.
Haaaj