tisdag 29 november 2011

diagnoser osv :)

De finns juh hur jävla mycket sjukdommar som helst man kan ha.
Nu för tiden har alla adhd tex känns de som.
Jag fick diagnos för något år sen, minns fan inte ens när. Fick medeciner soncerta och ritalin och nya antidepresiva som även är till nytta om man har adhd och jag mår så jävla bra. Har kommit så långt med mig själv.
Gör saker som jag inte trode va möjligt för ett par år sen.... fast jag måste säga att jag har inte adhd.. jag har add. ni får googla för jag pallar inte hålla på med en massa skriverier om sånt som redan står skrivet om ni hajjar?!
De e som en helt jävla ny kanal rattats in där uppe i knoppen :P
min trevliga kurator höll med om att de kan vara tackvare mina medeciner.
Han sa så fint att innan har mina tankar gått huller om buller och jag har inte kunnat trassla ut vilket tanke som tillhör vad osv.Jag kan tycka e e jobbigt att tänka på allt hela tiden och se allt så jävla klart. Har även kommit till fet jävla självinsikt vilket han också ger mig beröm för haha :P
Han tycker jag har kognetiv behandling och är min egen psykolog.
Jag vet hur jag vill leva, har inte vetat hur jag ska ska komma dit bara.

Men jag började med att ta tag i min vikt, Blir så trött på filk som säger att man måste ta vikten som en sak för sig.. att man inte ska ha för många projekt igång. Vikten är något man får hålla på med hela tiden.. Men de e inget som ska ta upp all ens tid och energi. fuck banta!!! vad fan gör de för nytta att gå på en jävla diet en månad om du sen ändå ska börja äta som vanligt och skita i allt?!
de är bättre att lära sig att äta med måtta och att ta sig tid att röra på kroppen. Om du så vill dansa jogga gymma simma promenera?! ja gör vad du vill bara du gör de. Jag har vat att promenera då de rensar min skalle, jag behöver inte passa öppentider bry mig o de e fullproppat i poolen så man får trängas i bassängen... tex. inte lukta andras jävla svett. Jg förstår inte tjusningen medatt gå på ett jävla löpband med andra jävla svettlökar inne i en lokal när man kan andas frisk luft ute i naturen? en timme på löpband eller en timme i skogen? hoho!! vad väljer man lixom :P
Jag sätter på hardstyle.. har testat med annan musik men de går för fan inte att powerwalka till :D

ah jag skulle skriva om tvångstankar å sånt tänkte jag för när jag va ute och gick trampade jag på en förbannad Abrunn och de fanns ingen där som kunde dunka mig i ryggen för att oturen inte ska vara ett faktum. Såå då tänkte jag.. Skit i det! de är där min kurator kommer in i bilden... med min kognetiva terapi. För jag är så här att jag måste ha par tex har jag en viss gaffel måste jag ha kniven som är köpt till osv. måste ha matchande sängkläder .. fast jag sliter i om jag har olika strumpor. Hmmm :P Disken måste stå på ett viss sätt i maskinen .. ja jag vet inte.. har en sak stått länge på samma ställe får jag ångest att flytta de eftersom de stått där så länge och kanske trivs! jaa jag vet en ljusstake har inga känslor?! Men ändå. så nu för tiden så bäddar jag medvetet med omaka sängkläder fast de e jobbigt.
Fast jag e försiktig ändå.. speciellt när jag får takar om olyckor. Men då sa min kurator att händer de en olycka just den dagen du inte ställde disken rätt i maskinen så är de bara ren slump för de skulle antagligen ha hänt ändå.

nä nu orkar jag fan inte mer.. ska lägga upp lite ego bilder också. får jag icke glömma.

Nya favoritlåten: http://open.spotify.com/track/3grTFvDqxR7EgJjePGsn0k