onsdag 28 december 2011

Nyårs löften

Jag är väldigt nyfiken av mig. tycker också de e väldigt roligt att lssna på folk och deras nyårslöften :P För roligt nog är de samma jävla löfte dom har år efter år vilket måste betyda att dom inte höll löftet... och måste lova om sig själv de.
De måste juh vara jävligt knäckande att gång på gång bevisa för sig själv att man är misslyckad med sina löften :D Ingen höjdare för självkänslan att sluta röka under januari månad varjeår haha :P eller de där med att aaaaaldrig mer äta godis. man klarar de i 2 veckor sen e man så sugen så man köper och äter upp en hel godis affär. Varför inte bestämma sig för att skära ner på socker intaget?
Då kan man juhinte misslyckas?
Har själv aldrig rökt så jag kan inte yttra mig om detta, men jag slår vad om att man kan klara röka och snusa om man bara ger sig fan på de. Man går upp i vikt sägs de. Men är de då så att man hört att man går upp i vikt för man stoppar saker i köften hela tiden? har inte de lite med sin egen vilja att göra? Att man ger sig fan på att inte stoppa i huvudet i stället! Tugga nåt jävla tuggumi om du nu e sugen på något??! de finns juh hur feta jäklar som helst som röker så de e juh knappast så att snus och cigaretter håller dig i trim och när du slutar så poff förvandlas du till en jävla fet padda?

Ska bli kul nu att se vad folk lovar sig själva och inte håller :D Själv lovar jag inte ett jävla skit. Finns ingen mening med de känner jag :D jag vill inte leva utan godis i al evighet men de betyder juh inte att jag måste vräka i mig de varje dag. Finns något som heter måtta :D kan vara bra att följa haha ;)

nä puss hej. skriver nog mer seeen

sömnig