fredag 30 december 2011

en rolig länk

hittade denna länken på facebook...
henrie vaknade i morse av att jag låg och skrattade så hela sängen skakade!

http://awkwardfamilyphotos.com

ibland kanske en bild ser orolig ut så får man läsa texten under å gensat så blir de roligare.
Oooh vad jag älskar att skratta. de e så jävla underbart!
så nu hoppas jag att någon tittar på den där sidan och skrattar lite.
ett gott skratt förlänger livet säger dom juh :D

De va de de







Jaha då e de näst sista dagen på detta året.
Har varit ett spännande år tror jag.
Vi flttade från skogen til stan och de e verkligen stor skillnad. Många saker är klart bättre och sen finns de saker man saknar massor.
Som den friska sköna luften, den underbara doften på morgonen. Mörkret utanför så man slapp dra för gardiner och skit på kvällen. Ljuden från djuren på nätterna. Dom underbara ljuvliga skogspromenaderna. Tystnaden utanför fönstret. Höll på att säga att jag saknar Enar lite me de e nog inte så sant :D Eller ja.. nä jag vet inte.
De va mysigt att bo i en liten håla. MEN ja... jag vet inte. Här e me bra. här finns folk så man slipper få ångest att man e ensam i hela världen. De e nära till affären osv. Barnen har nära till skolan till kompisar till badet... allt de där. när de e som mörkast är de ändå ljust av gatulampor och grannarnas fönster... ja ni vet :)
Vet i fan vad som mer hänt detta året. Jag e så jävla seg så jag får spel. Hade en energi kick när jag började skriva.. de har nog tagit en timme att komma hit efterso jag kollat massa annat och ja.. ni vet... :) hur många gånger har jag sagt de hahah .. ja ni vet..

Nä nu får jag sluta babbla och lägga upp lite bilder. dom kommer som vanligt högst upp för jag pallar icke sa nicke at hålla på och ändra.

Precious kille har åkt hem så nu får vi hålla tummsen att de tillverkas en hög små dunbollar där inne :P

Måste också tillägna en liten plats i bloggen till vår Älskade Ayla som försvann för 6 år sen och aldrig kom tillbax. Saknar dig fortfarande fruktansvert mycket och undrar vad som hände dig. Om någsin hittade dig och gav dig ett bra liv trots idiotin att inte kolla att du faktiskt hade ett hem. Eller om du dog där ute i kalla vintern. Hur som helst hoppas jag att du har de bra där du befinner dig just nu!

Om man nu ska tro på sina syner och känslor så va du och hälsade på mig på julafton. Stod oc lagade mat och i min ögonvrå ser jag en schäfer svans vifta, blinkade till hårt och när jag öppnade ögonen va de tyson som stod där. Hur jag kunde inbilla mig att de va en schäfer svans? eller kanske jag inte alls inbillade mig. Vad vet jag!
Har juh sett saker innan, inte så tydligt som detta! men de e ett annat kapitel!



Gott nytt år ... eller grått nytt hår :D