torsdag 15 mars 2012

Skåne Resan






Gjorde en tripp till skåne för att fixa lite grejer.
Så klart passade vi på att besöka lite kär släkt och vänner.
Jag hinner inte alltid med att träffa allt och alla eftersom de alltid e vi som får fara runt hit och dit för att ses. Nästa gång ska jag nog skriva ut en plats jag kommer vara på vill ni ses så kom dit (och nu menar jag inte att jag inte vill åka hem till dom jag åker hem till för hade jag inte velat de hade jag inte gjort de. Så INGEN tar illa upp nu tack, och bara fö vi inte körde hem till just dig innebär de inte att vi inte vill utan att vi helt enkelt prioriterade dom vi gjorde denna gången!) :)
Som sagt de e rätt åmnga vänner att besöka och de tar ganska mycket tid om man ska än hit och än dit, bättre att ses när vi är nere utan att haviktiga ärenden att åka till.. VARFÖR måste jag jmt förklara allt, blir så trött :P Ändå fortsätter jag. De e väll nåt fel på mig, först lyssnar jag på Eric Saade och känner lycka och nu sitter jag och förklarar massa skit jag inte behöver förklara. Men jag älskar mig själv ändå haha

Barnen fick ett akvarie och lite fint att pynta de med av min underbara brossa och dom blev superglada. Fick lite pumpar och annat nödvändigt av farfar så nu står min underbara man och fixar med de så barnen blir glada när dom kommer från skolan.

Vi gjorde ett stop hos en min pompis som har kennel och just nu har dom sjukt söta små bulldog valpa. De e juh så man nästan fick lite sug haha ;) Men nä jag tror inte de e en ras för mig.
Lägger upp några bilder så ni me kan få svimma en stund, även om verkligheten ä bättre :P Kennel Quickgold heter dom. För er som e intreserade :)
Bilderna få juh komma först som vanligt eftersom jag hata de där pillet att få dom på rätt plats.

Annars ä läget perfekt. Livet är underbart oftast och min lilla Sunny kommer hem parad idag. Spännande. Och jag har saknat henne fast hon bara varit borta en vecka knappt.

Jahanähä nu ska jag göra annat, gå en promenad med Franka kan stå på chemat, tänkte gå lite bland folk och andra hundar så hon ser att de e kul och inte jobbigt.
Man behöver inte skälla för man ser en hund. Och ja ni vet.

Puss och kram och lots of löööve.
12 dagar till london.. OJ de e juh inte ens 2 veckor. HJÄLP :P
Ser fram emot att åka till Ann och att åka med henne till london. nu börjar de verkligen kännas på riktigt och de sa jag säkert sist me men nu e de ännu mer så där känsla :D