fredag 24 juli 2009

Obehag


Usch en så obehaglig sak som hände mig i morse.
Jag låg på soffan och blundade, jag sov inte för jag hörde allt vad barnen gjorde. Rätt va de va så kännde jag att jag inte kunde röra mig. I hjärnan kämpade jag lixom för att kunna röra mig och jag skrek på hjälp. Jag såg att jag låg på soffan så de av inte de. Jag hade knutna nävar och bara sprattlade för livet men kunde inte röra mig. Tillslut lossnade de och de gick. Jag blundade igen och samma sak hände. denna gången skrek jag inte utan bara fylldes av panik. Jag kunde röra mig igen och jag vågade bara inte lägga mig ner mer. Jag är så trött idag men jag vågar inte lägga mig. De har hänt liknande saker sista tiden att jag typ vaknat med ett hastigt ryck och kännt mig jätte tung i huvudet och hela kroppen. Kan inte förklara de.

Jag har väldig natt skräck över huvudtaget. Vaknade ofta på nätterna förr och hade döds ångest och panikångest.
Min syster tror att kanske detta hänt mig förr och jag blivit rädd och de e de som utväcklat min natt skräck?! Under min tid med antidepresiva har jag ändå kunnat sova på nätterna utan dessa problem. Nu har jag slutat med min medecin och ska då min natt skräck komma tillbax?
Jag är fruktansvert rädd. Panikslagen inför natten. Jag känner redan nu hur trött jag är och hur tunga mina ögonlock är. Jag har fet ångest inför denna natten efter de som hände i morse.
Jag är skit rädd rent ut sagt :(
Update:
Somnade och de hände!! Fan säger jag bara. Ringde psyk akuten och hon tror juh att de kan vara en panik ångest attack. Att de beror på concertan! Jag tror me de. Så jag ska ta bort dom 18 jag ökade i morgon.
Fy fan vill inte veta av de igen. Vad ska jag roa mig med i natt. Henrie vägrar vakna. Ska jag kolla på en film och somna om jag somnar... !!
Men sen borde juh medecinen vara ur kroppen nu? eller hur funkar de!
Får speeeel