tisdag 10 april 2012

Fixering

Fan jag e så fixerad vid mina km haha men man måste juh ha något man e fixerad vid?
Jag e inte fixerad vid kosten och skit. Jag äter vad jag vill bara att jag äter fler ggr på dagen och med måtta.
Punkt slut vägrar vara slav under maten!  mat är gott punkt jävla slut.
Jag äter inte massa choklad och kakor och skit.. godis då och då äter jag och de måste man juh få. :P

Men jag har blivit besatt av att promenera och slå mina jävla rekord. Har lagt ner de där med powerwalk. eller de har jag inte, men gör de inte lika ofta för jag har hittat promenad kompisar och de e trevligt. De e juh motion de me. Sen får man sticka in dom där power walkarna ibland... nu vill jag bara fokusera på att komma ut varjedag... helst 2 ggr. Nu pratar vi om att motionera då alltså :P inte rasta hundar och gå till affären och skit.
Går iofs med hundarna så de e juh hundrastning me. Daaah.

Nä fan jag e så trött på att folk vill att jag ska peppa dom att följa med ut osv sen blir de ändå iget för dom har ursäkter till allt. de e inte mitt problem att inte andra har någon motivation, så nu skiter jag i alla andra. Vill ni me fine... underbart, men tänker aldrig någonsin mer försöka pusha någon som påstår sig vilja.
Ta ansvar för er själva!! :)
Nu behöver juh inte alla ta åt sig, de e juh också ett vanligt fenomen :D Att man säger något och alla tar åt sig.
Jag har kanske också undanflykter ibland men försöker att slå bort dom. E så trött på att sitt och drömma om saker och sen inte göra dom, men vill andra göra de så fine för mig men gnäll inte till mig sen snälla!!
Ja jag är så jävla bra börjar jag inse, har svårt att ta åt mej de.. men ja jag e fett grym, har väget 110 kilo nu väger jag under 80 serru. De e juh inte så att de bara försvunnit av sig själv.
Nu e de bara de där med jobb som jag ska fixa, fy fan de e något som skrämmer mig. Tanken att vara borta från hemmet varjedag och gra saker :D  De e min sån där sak.. inte som jag gnäller över dock för de e juh som de e. testade lite i vintras men fick en jävla knäpp och allt sket sig, men de e bara att ta nya tag för jag e så bra på de hahaha ;)

nä nu ska jag sluta sitta här och tro jag e bättre än någon annan, men jag e fan bra... även om jag e fixerad.
men de ger resultat på vågen och på min sexiga röv och mina muskulösa ben... mohahahhaha.

fläsk och hej... puss kärlek och energi til er som behöver de!!



Minus munkorg

Nä fan jag sket i munkorken.. så nu e den kladdig och luktar illa.
Men bestämde mig för att inte ha den, hon HATAR den verkligen.
Såå efter att ha pratat med en instruktör jag haft för längesen fick jag lite gamla tips att ta till och de funkar bra. Så nu vid hundmöten så sätter jag damen så hon sitter med ryggen mot tills hunden gått förbi och lite till sen går vi fint iväg. Sen har jag haltigrimma en stund i stället, och inte för hon drar utan för att jag ska kunna styra henne lite bättre om något oväntat händer :)

Nä fan pallar inte skriva mer skulle ta en dusch men de sket sig så jag satte på mitt ett täcke och sitter här och huttrar. Får duscha lite senare i stället.
Puss kram och kärlek